• Snelle levering en vaste scherpe prijzen
  • Tot 3 jaar garantie op alle nieuwe scooters
  • Gratis ophaalservice bij reparatie

9.4Uit 620 beoordelingen

    Piaggio MP3 300 HPE

    Piaggio Piaggio MP3 300 HPE

    €7.999,00 €8.199,00

    Productomschrijving

    En als uw volgende auto nu eens geen auto zou zijn?

    Een Piaggio Mp3 is een driewiel motorscooter welke u met een B-autorijbewijs mits voor 19 januari 2013 behaald mag besturen.

    Onder alle omstandigheden perfect

    Perfect voor wie elegant en veilig door het stadsverkeer wil laveren. Nieuwe stijl en vorm dankzij het zadel met beveiligingssysteem en de verlichting in het helmvak onder het zadel. De uitzonderlijk soepele gang bij elke snelheid is een garantie voor betere prestaties en de herziene transmissie is nu nog stiller. Kortom: reizen met de Piaggio MP3 300 hpe is een droom die werkelijkheid wordt.

    Elegant en modern

    Symbool van grootstedelijke elegantie in een harmonieus mengsel van alle scooterelementen, vanaf de stoere frontpartij tot de strakke achterkant. De typische "stropdas" verdeelt de koplampen en dient als verbindingselement tussen de frontgrille en de ingebouwde donkergetinte ruit, die voor meer bescherming en een nog vloeiender rijgedrag zorgt. De dubbele koplamp met hoogrendement LED-dagrijlichten en de wielen met vijf dubbele spaken zijn een moderne afronding van het geheel.

    Topklasse bedieningsinstrumenten

    Het dashboard bestaat uit drie analoge elementen: tellers die onmiddellijke toegang geven tot belangrijkste voertuiginformatie, een multifunctioneel LCD-scherm en service-controlelampjes. In het middelste deel, direct onder het display, vindt u een tweede reeks van 4 controlelampjes die het volgende aangeven: waarschuwing rolbesturingssysteem, DRL, rolvergrendeling ingeschakeld en parkeerrem ingeschakeld. Alles is erop gericht dat u zich kunt concentreren op het rijden, met altijd een aandachtig oog op de boordinstrumenten.

    Om ver te komen

    De mogelijkheid om makkelijk en moeiteloos overal te komen. Een integraal remsysteem op drie wielen zorgt voor maximaal rijplezier en maximale veiligheid. Verder zijn er het zadel met zitting op twee gescheiden niveaus en een praktisch opbergvak met lade en USB-aansluiting.

    Recente artikelen
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0