Piaggio elektrische scooter

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Piaggio 1 elektrisch
Piaggio 1 elektrisch
€2.899,00 €2.299,00
-21%
Piaggio 1+ elektrisch
Piaggio 1+ elektrisch
€3.299,00

Ben jij op zoek naar een comfortabele manier om naar je werk of school te komen? Dan ben je bij DAB Scooters en Motoren aan het juiste adres. Op een scooter kun je je gemakkelijk door het verkeer bewegen en vrijwel overal gratis parkeren. Dit scheelt je geld en tijd vergeleken met een auto. We hebben een ruim assortiment met tot wel 500 scooters en motoren, één die er zeker tussen uit springt, is de Piaggio elektrische scooter. Deze elektrische scooter biedt meer comfort dan ooit en is milieuvriendelijker dan veel concurrerende scooters. Wil je deze Piaggio elektrische scooter scoren tegen een genadeloos lage prijs? Bekijk dan snel verder op deze pagina!

Italiaanse droom

Zoals je van de naam misschien al had vernomen, komt Piaggio uit Italië. De bekendste productlijn van Piaggio is de Vespa. Velen denken dan Vespa een merk is, maar eigenlijk worden Vespa’s geproduceerd door het Italiaanse merk Piaggio. Vespa’s hebben een old school uiterlijk, de andere scooters van Piaggio hebben een sportiever uiterlijk. Met een Piaggio elektrische scooter haal je een stukje Italië naar jouw dagelijkse reis.

Piaggio heeft een lange geschiedenis in de luchtvaart. Na de Tweede Wereldoorlog ontstond het prototype voor de eerste Vespa scooter. Al in 1975 heeft Piaggio de eerste elektrische scooter geproduceerd, de elektrische Ape. Al die jaren heeft Piaggio zich altijd gefocust op innovatie en rekening gehouden met het milieu en de impact op de natuur.

De voordelen van een Piaggio elektrische scooter op een rijtje

Piaggio is een van de meest populaire scootermerken die we kennen. Er zitten veel voordelen verbonden aan een Piaggio elektrische scooter. Het grootste voordeel is natuurlijk dat jij iets bijdraagt aan de barre omstandigheden waarin onze aardbol zich momenteel verkeert. Een Piaggio elektrische scooter kun je gemakkelijk bij je thuis opladen waardoor het een goedkope manier is om naar je school of werk te rijden.

Met een Piaggio elektrische scooter ben je verzekerd van betrouwbaarheid. Hierdoor kun je zelfverzekerd de weg op en zul je niet snel voor verrassingen komen te staan. Een Piaggio elektrische scooter voelt solide aan en heeft een stabiele wegligging. Bovendien is de schokdemper comfortabel waardoor een Piaggio elektrische scooter de ideale optie is om dagelijks mee naar je werk te rijden en vervolgens in het weekend probleemloos nog een ritje naar de stad te maken.

Een Piaggio elektrische scooter ziet er overigens ook nog eens goed uit! Het strakke en sportieve ontwerp is gemakkelijk te herkennen. Ook zijn er verschillende accessoires te krijgen, waarmee je je scooter helemaal naar wens kunt laten maken.

Het laatste voordeel is dat je deze Piaggio elektrische scooter nu tegen een ongekend scherpe prijs kunt scoren bij DAB. Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan snel ons aanbod.

Rijcomfort

Wanneer je op zoek gaat naar een scooter is het belangrijk om voor de beste rijcomfort te gaan. Je zult vele uren op de scooter zitten en het is dan wel prettig dat je een fijne en solide scooter hebt. Piaggio elektrische scooters staan er om bekend dat ze prettig rijden. Toch is dit voor iedereen anders en is het belangrijk dat je een aantal merken uitprobeert. We zijn er van overtuigd dan een Piaggio elektrische scooter je niet teleur zal stellen! Wil je graag een proefrit maken op een Piaggio elektrische scooter of een van de vele andere scooters uit ons ruime assortiment? Dan kun je bij onze hoofdvestiging in Zwijndrecht terecht of bij onze tweede vestiging in Oud Beijerland. We helpen je graag bij het vinden van de meeste comfortabele scooter die aan al jouw wensen voldoet!

Vragen over scooters van DAB

Het kan natuurlijk voorkomen dat je met wat vraagtekens bent blijven zitten of dat het één en ander gewoon net niet duidelijk is. Wanneer dit op jou van toepassing is, neem dan contact op met onze specialisten. Wij staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om je vragen te beantwoorden, je te adviseren waar nodig en waar mogelijk en je eventuele problemen op te lossen.

Piaggio elektrische scooter kopen bij een officiële dealer

DAB Scooters & Motoren is niet alleen een exclusief verkooppunt van Piaggio scooters, wij zijn ook een officiële reparatie dealer van Piaggio scooters. Dit betekent dat je met je huidige Piaggio scooter ook bij ons terecht kunt voor je reparaties en al jouw vragen! Voor een garantie heb je dan enkel je garantieclaim nodig. Daarnaast kun je je oude Piaggio scooter ook bij ons inruilen wanneer je een nieuwe scooter wil kopen. Bij ons vind je bovendien de nieuwste modellen, voordat ze bij andere dealers in het assortiment te vinden zijn. Kortom, een Piaggio elektrische scooter kopen? Dat doe je natuurlijk bij DAB Scooters & Motoren!