Vespa motorscooters

Filters
16 ProductenPagina 1 van 1

De scooters van Vespa zijn de bekendste scooters in Nederland, en dat is niet zo gek want het zijn prachtige scooters. Ze zijn hip, tijdloos en technisch sterk. Vespa verkoopt naast scooters ook motorscooters en die zijn uiteraard verkrijgbaar bij DAB Scooters & Motoren. Als jij op zoek bent naar een mooie motorscooter ben je bij ons aan het juiste adres!

Het verschil tussen een motorscooter en scooter

Het grootste verschil tussen een vespa scooter en vespa motorscooter is het verschil in cilinderinhoud, die is bij de motorscooter namelijk groter dan bij de gewone scooter. Door deze grotere cilinderinhoud haal je hogere snelheden en mag je gebruik maken van de autoweg en snelweg. Je kan op deze manier gemakkelijk tussen files doorrijden waardoor je een heleboel tijd bespaart. Naast de hogere snelheid kan de motorscooter ook meer handige opties bieden zoals een navigatiesysteem, ABS of ABR veiligheidssysteem.

Verschillende modellen

Bij DAB Scooters & Motoren verkopen we meerdere modellen Vespa motorscooters. Alle modellen zijn van uitstekende kwaliteit. Een paar voorbeelden van deze modellen zijn:

  • Vespa Primavera 125

De Vespa Primavera 125 wordt gekenmerkt door de ronde koplamp in het stuur. Het vermogen van deze motorscooter ligt onder de 11 kW, waardoor je deze Vespa motorscooter mag besturen met een A1 rijbewijs. 

De GTS 125 is het kleinere broertje van de GTS 300. Het grote voordeel van de GTS 125 is dat je deze mag besturen met een A1 rijbewijs.

  • Vespa GTS 300

De Vespa GTS 300 is de Vespa motorscooter met de grootste cilinderinhoud en daarom dus de snelste. Omdat de GTS 300 sneller is dan de rest volstaat een A1 rijbewijs helaas niet. Je zult dan een A Rijbewijs nodig hebben.

Vespa motorscooter kopen

Een Vespa Motorscooter kopen doe je natuurlijk bij DAB Scooters & Motoren. Wij hebben een team met ervaren specialisten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Kom gerust eens een keer lang om een kijkje te nemen in een van onze showrooms in Zwijndrecht of Oud Beijerland.