Wij zijn officieel Super Soco dealer!

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
Super Soco CUmini
Super Soco CUmini
€1.598,00
Super Soco CUX
Super Soco CUX
€2.548,00
Super Soco TSX
Super Soco TSX
€3.499,00 €3.299,00
-6%
Super Soco TC
Super Soco TC
€3.599,00
Super Soco TS Street Hunter
Super Soco TS Street Hunter
€4.099,00 €3.899,00
-5%
Super Soco TC Wanderer
Super Soco TC Wanderer
€4.199,00
Super Soco CPX
Super Soco CPX
€4.498,00 €4.299,00
-4%
Super Soco TC Max
Super Soco TC Max
€5.499,00

Super Soco elektrische scooters zijn echte statement scooters. Je ziet ze steeds vaker rijden in Nederland en daar is een goede reden voor. Ze zijn niet alleen erg stoer qua uitstraling, maar het zijn ook elektrische performers. Bij DAB Scooters & Motoren is een mooi aanbod van Super Soco elektrische scooters beschikbaar. Als je interesse hebt in een scooter van Super Soco kun je langskomen in de showroom of verder lezen op onze website. We vertellen je graag alles wat je moet weten over de elektrische scooter van Super Soco scooter.

Super Soco elektrische scooters

Het merk Super Soco is onderdeel van Vmoto Soco Limited. Deze productie- en distributiegroep van elektrische scooters is wereldwijd actief. Super Soco is een van de weinige merken dat zich echt specialiseert op het gebied van elektrische scooters. De super soco elektrische scooters worden geproduceerd in een ultramoderne fabriek in Nanjing in China. De vraag naar Super Soco is enorm groot, elk jaar worden er zo'n 300.000 modellen geproduceerd. De missie van Super Soco elektrische scooters luidt: ''Met een compleet elektrisch gamma willen we bouwen aan een duurzame toekomst. Iedereen elektrisch.''

Wat is een Super Soco scooter?

Dat een Super Soco scooter een prachtige elektrische scooter is, wist je misschien al. Dit komt door het uiterlijk dat zowel modern als sportief oogt. Omdat de Super Soco elektrische scooter elektrisch is, is de scooter veel beter voor het milieu dan een scooter die op benzine rijdt. De krachtige elektrische motor van de Super Soco elektrische scooter is van het merk Bosch, terwijl de batterij van Samsung is. Op technisch gebied zit de scooter dus ook zeker goed in elkaar. Naast dat de Super Soco elektrische scooter beter is voor het milieu, zijn ze ook erg scherp geprijsd. Bij DAB Scooters & Motors ben je zeker van een gegarandeerd lage prijs.

Verschillende modellen

Wat betreft aanbod van Super Soco elektrische scooters is er meer dan genoeg keuze. We lichten graag een aantal mooie modellen uit, maar dit zijn zeker niet alle modellen. Bekijk zelf het volledige aanbod.

  • De Super Soco CUmini is het kleinste model in het assortiment van Super Soco. Met zijn lengte van slechts 1,44 meter is deze scooter zeer wendbaar en daardoor ideaal voor stadsverkeer. De topsnelheid van de CUmini is 42 km/u en de actieradius ongeveer 39 kilometer. Dus als je op zoek bent naar een kleinere en wendbare elektrische scooter, dan is de Super Soco CUmini zeker een goede keuze. Deze elektrische scooter van super Soco is verkrijgbaar in de kleuren Moonlight White, Red, Grey en Nardo Grey.
  • De TSX van Super Soco is een beetje groter en zwaarder dan de CUmini, maar nog steeds zeer goed bestuurbaar. Dit model heeft tevens een topsnelheid van 45 km/u. Daarnaast is de actieradius op een volle accu ook groter dan die van de CUmini, van ongeveer 120 kilometer Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare elektrische scooter, is de TS1200R van Super Soco ook een goede keuze.
  • De Super Soco TCMAX is het grootste model in de serie. Dit is een echte power scooter met een topsnelheid van 65 km/u. Met zijn lengte van 1,78 meter is deze scooter niet alleen geschikt voor stadsverkeer, maar ook voor langere afstanden. De extra lengte zorgt ook voor meer beenruimte. Dus als u op zoek bent naar een elektrische scooter die het allemaal kan, dan is de TC1800 van Super Soco zeker het overwegen waard.

Unieke service bij Officiële Super Soco dealer DAB Scooters & Motoren

Bij DAB Scooters & Motoren geniet je van unieke service. Zo heb je bij ons een gratis ophaalservice, erg handig als jouw scooter gerepareerd moet worden. Daarnaast ontvang je ook tot 3 jaar garantie op je nieuwe Super Soco elektrische scooter. Nog niet overtuigd? Lees dan een van de reviews op webwinkelkeur, hier hebben wij een prachtige score van een zeer ruime 9. Daarnaast is DAB Scooters & Motoren ook officiële dealer van Super Soco elektrische scooters, dit betekent dat je gebruik maakt van speciale voordelen.

Super Soco kopen bij DAB Scooters & Motoren

Heb je gekozen voor een scooter van het merk Super Soco? Koop deze dan bij DAB Scooters & Motoren. Bij ons is een groot aanbod van Super Soco elektrische scooters, met modellen als de Super Soco TS, de Super Soco CUX of de Super Soco TC MAX. Mocht je nog vragen hebben kun je gerust langskomen in een van onze showrooms, daar helpen onze specialisten je graag met al je vragen over jouw droom super soco elektrische scooter. Ook voor reparatie en onderhoud voor jouw scooter kun je terecht bij DAB Scooters & Motoren, zo helpen we jou aan langdurig rijplezier.