Momo elektrische scooter

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
Momo E-Maestro mat cameleon elektrisch
Momo E-Maestro mat cameleon elektrisch
€2.799,00 €2.299,00
-18%
Momo E-Morino mat zwart elektrisch
Momo E-Morino mat zwart elektrisch
€2.699,00 €2.399,00
-11%
Momo E-Morino mat cameleon elektrisch
Momo E-Morino mat cameleon elektrisch
€2.699,00 €2.399,00
-11%
Momo E-Morino dark grey elektrisch
Momo E-Morino dark grey elektrisch
€2.699,00 €2.399,00
-11%
Momo E-Maestro nardo grey  elektrisch
Momo E-Maestro nardo grey elektrisch
€2.799,00 €2.299,00
-18%
Momo E-Maestro mat zwart elektrisch
Momo E-Maestro mat zwart elektrisch
€2.799,00 €2.299,00
-18%
Momo E-Maestro rover red  elektrisch
Momo E-Maestro rover red elektrisch
€2.799,00 €2.299,00
-18%
Momo E-Morino smokey silver elektrisch
Momo E-Morino smokey silver elektrisch
€2.699,00 €2.399,00
-11%

Anno 2022 is het helemaal geen overbodige luxe om je op een milieuvriendelijke manier voort te kunnen bewegen. Echter zijn er nog weinig mensen op de hoogte van de mogelijkheden in deze vernieuwde wereld. Eén daarvan is een MOMO elektrische scooter. Deze prachtige scooter biedt naast een boel comfort vooral een verminderde uitstoot. Wil je deze MOMO elektrische scooter tegen een genadeloos lage prijs kopen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina van DAB Scooters & Motoren!

Officiële MOMO elektrische scooter dealer

DAB Scooters & Motoren is een officiële dealer van MOMO elektrische scooters, dit geldt voor zowel de vesteging in Oud-Beijerland als die in Zwijndrecht. Wij hebben een officiele samenwerking met MOMO, dit betekent dat onze service van zeer hoge kwaliteit is. Omdat DAB Scooters & Motoren een officiële dealer van het merk MOMO is, hebben we niet te maken met tussen leveranciers. De scooters worden uit voorraad geleverd en alle onderdelen zijn op voorraad beschikbaar. Daarnaast hebben wij van elk MOMO elektrische scooter model een demo model in de showroom staan, waar je uiteraard een proefritje op mag maken.

De voordelen van een MOMO elektrische scooter op een rijtje

Naast dat een MOMO elektrische scooter van DAB zorgt voor een verminderde uitstoot ten opzichte van concurrerende merken, is het ook nog overbodig om te noemen dat deze scooter tegen een genadeloos lage prijs aangeboden wordt bij DAB. We vinden het erg belangrijk dat iedereen een passende scooter bij ons kan vinden en daarom doen we er alles aan om al onze klanten dé prijs te bieden die voor beide partijen als gunstig wordt ervaren. Kortom, op zoek naar een MOMO elektrische scooter? Bestel dan vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: DAB Scooters & Motoren!

Verschillende modellen MOMO elektrische scooters

Bij DAB Scooters & Motoren verkopen we een aantal mooie modellen van MOMO. De populairste modellen die we verkopen zijn de E-Morino en de E-Maestro. Beide modellen komen direct van de fabrikant en zijn absoluut geweldige opties. Welk model je ook kiest, met MOMO zit je altijd goed. We vertellen graag meer over deze prachtige modellen.

MOMO E-Morino

De MOMO E-Morino is een prachtige elektrische scooter met retro look, maar wel met een moderne touch. Deze scooter is uitgerust met LED knipperlichten en koplamp, digitaal dashboard en USB aansluiting. De opbergruimte onder het zadel zorgt voor voldoende ruimte om een kleine tas of andere handbagage mee te nemen. De E-Morino wordt bekrachtigd door een zeer sterke Bosch Motor met een vermogen van 2000 watt, terwijl vele andere elektrische scooters blijven steken op 1000 tot 1500 watt. De accu is ook niet mis, deze rijkt tot 70km. Dit mooie model is verkrijgbaar in de kleuren Dark Grey, Smokey Silver, Mat Zwart en Mat Cameleon.

MOMO E-Maestro

Het andere prachtig MOMO elektrische scooter model van DAB Scooters & Motoren is de E-Maestro. Dit model staat bekent om zijn hoge kwaliteit en comfort. Ook in deze scooter zit een sterke 2000 watt Bosch Motor, tevens strekt de actieradius tot zo'n 70 km. Dit model is ook uit te breiden met een extra accu, zo vergroot je gemakkelijk de actieradius die met één accu al indrukwekkend is. Door de hoge motorcapaciteit en actieradius kun je gemakkelijk met twee personen op de scooter en met gemak over hellingen. De E-Maestro is ook gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde accu, dit duurt ongeveer 4 tot 6 uur om geheel op te laden. De E-Maestro is ook verkrijgbaar in de prachtige kleuren Dark Grey, Smokey Silver, Mat Zwart en Mat Cameleon.

Unieke service bij DAB Scooters & Motoren

De service die je bij DAB Scooters krijgt is uniek. Zo hebben wij een handige ophaalservice wanneer jouw scooter gerepareerd moet worden, dit is ook nog eens volledig gratis. Onze reparaties van MOMO scooters worden alleen gedaan met de beste, originele onderdelen van de fabrikant. De scooters en onderdelen komen namelijk direct van MOMO zelf, aangezien wij officiële partner zijn. Daarnaast ontvang je ook twee jaar garantie op jouw nieuwe MOMO elektrische scooter.

Vragen over scooters van DAB

Het kan natuurlijk voorkomen dat je met wat vraagtekens bent blijven zitten of dat het één en ander gewoon even net niet duidelijk is. Wanneer dit op jou van toepassing is, neem dan zeker contact op met onze specialisten. Wij staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om je vragen te beantwoorden, je te adviseren waar nodig en waar mogelijk en je eventuele problemen op te lossen. Kortom, een MOMO elektrische scooter kopen? Dat doe je natuurlijk bij DAB Scooters & Motoren!