• Snelle levering en vaste scherpe prijzen
 • Tot 3 jaar garantie op alle nieuwe scooters
 • Gratis ophaalservice bij reparatie

9.4Uit 620 beoordelingen

  Verlichting

  10 Producten


  Seen 10 of the 10 products

  Scooter verlichting

  Goede scooter verlichting is belangrijk voor zowel je eigen veiligheid als voor de veiligheid van andere weggebruikers. Allereerst helpt een scooter lamp je beter te zien, maar je wordt natuurlijk ook beter gezien door anderen als je goede scooter lampjes hebt. Zorg er dus ook voor dat je lampen op je scooter het altijd goed doen! Nieuwe scooter verlichting nodig? Bestel ze gemakkelijk bij DAB Scooters&Motoren.

  Welke scooter verlichting heb je nodig?

  Voor scooter verlichting heb je verschillende lampen. Een koplamp om je zicht voor je te verbeteren. Een achterlicht zodat mensen achter je jouw kunnen zien. Een remlicht waarmee degene achter je ziet dat je afremt en knipperlichten om je richting aan te geven. Wanneer er scooter verlichting wegvalt, kun je wel bedenken hoeveel minder veilig je rijdt. Daarnaast heeft je kentekenplaat ook een lampje. Deze is misschien minder belangrijk voor de veiligheid, maar het is wel verplicht dat deze het ook goed doet! Doet een van de lampjes van je scooter het niet? Dan loop je naast meer gevaar ook nog eens het risico een boete krijgen.

  Koplamp scooter

  Je koplamp is dus belangrijk om beter te zien wat er voor je staat. Daarnaast is hij ook belangrijk voor tegenliggers omdat ze jou zo zien aankomen. Zonder koplamp kun je op een donkere weg ook gewoon niet rijden. Bestel dus zo snel mogelijk een nieuwe als die van jou kapot is, of kom bij ons langs om hem te laten repareren.

  Scooter achterlicht

  Omdat je zelf niet de hele tijd achteruit kijkt, is het des te belangrijker om een goed achterlicht te hebben. Controleer zo nu en dan ook dat hij het doet. De kans is namelijk groter dat je niet door hebt dat hij kapot is dan bijvoorbeeld een kapotte koplamp.

  Knipperlicht brommer

  Ook een kapot knipperlicht zal je niet zo snel opvallen. Dus check deze ook regelmatig. Het is een communicatiemiddel waarmee je aan andere weggebruikers aangeeft waar je heen gaat. Doet hij het niet? Dan kan het zijn dat je wil afslaan, maar iemand dat niet wist en je daardoor in een ongeluk terecht komt.

  Getinte scooter verlichting

  Aan het gebruik van smoke lampen zijn allerlei regels verbonden. Zo mag je dit niet zelf doen omdat je dan de sterkte van de scooter verlichting verminderd. Je mag wel een getinte lamp kopen die gekeurd is en genoeg licht doorlaat en dus veilig genoeg is. Wij bieden een aantal getinte lampen aan voor je scooter.

  Scooter verlichting bestellen bij DAB Scooters & Motoren

  Je kunt je nieuwe scooter verlichting bestellen en zelf monteren, dit is in de meeste situaties niet zo lastig. Liever laten doen? Kom dan gerust bij ons langs in een van onze locaties. Je vind ons in Zwijndrecht en Oud Bijerland. Maar hiervoor een afspraak in onze werkruimte als je de lampjes wil later vervangen.

  Heb je nog vragen of heb je advies nodig over welke scooter verlichting je nodig hebt? Laat het ons weten! Je kunt ons een e-mail sturen. Ons e-mailadres is [email protected] of bel ons op het nummer 78 62 9999 0.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0