Segway elektrische scooter

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Segway E125S
Segway E125S
€3.599,00
Segway B110S
Segway B110S
€1.799,00 €1.399,00
-22%
Segway E110S
Segway E110S
€2.299,00
Segway E110SE Launch Edition
Segway E110SE Launch Edition
€2.499,00

Als we het hebben over de populariteit van een Segway hebben we het natuurlijk al snel over de toeristische attractie die we in praktisch iedere stad voorbij zien komen. Deze manier van voortbewegen is bewezen effectief en bovenal milieuvriendelijk. Wat zou je doen als we je zouden vertellen dat dit prachtige bedrijf nu ook Segway elektrische scooters maakt? Wil je je dus voortbewegen op een prachtige elekrische scooter van het merk Segway? Neem dan snel een kijkje binnen ons assortiment!

Geschiedenis van Segway

Segway scooters zijn oorspronkelijk een type tweewielige, zelfbalancerende elektrische scootersteps die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2001. De naam "Segway" is afgeleid van het woord "segue", dat "soepel of moeiteloos volgen" betekent. Segway scooters zijn uitgevonden door Dean Kamen, die ook verantwoordelijk is voor de uitvinding van de populaire iBOT rolstoel. Segway scooters maken gebruik van gyroscopen en kantelsensoren om rechtop te blijven staan, en kunnen snelheden tot 20 kilometer per uur bereiken. Ze kunnen worden bereden op voetpaden en stoepjes, en worden vaak gebruikt als een handige manier om je in steden te verplaatsen. Segway scooters zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en veel bedrijven bieden nu verhuur- en tourdiensten aan.

De voordelen van een Segway elektrische scooter

Het is allereerst belangrijk dat je weet dat een Segway elektrische scooter bijdraagt aan de verschrikkelijke omstandigheden waarin onze aardbol zich momenteel bevindt. Deze scooter stoot minder uit en is daarom een geweldig alternatief ten opzichte van concurrerende scooters. Het is daarnaast ook niet onbelangrijk dat deze Segway elektrische scooters tegen een genadeloos lage prijs worden aangeboden. Bestel vandaag nog!

Verschil tussen elektrische motoren en brandstof motoren

Tussen een Segway elektrische scooter en een scooter die op brandstof rijdt zitten een aantal wezenlijke verschillen, heel vaak in het voordeel van de Segway elektrische scooter. Zo zijn elektrische scooters goedkoper in gebruik dan benzine scooters. Een volle accu van een e-scooter kost zo ongeveer 50 cent, dit ga je met een benzine model niet halen. Ook stoot een elektrische scooter geen vervuilende stoffen uit, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu. Een ander voordeel is dat een elektrische scooter minder geluid maakt, zo ben je stiller en hebben anderen geen last van geluidsoverlast. Het laatste voordeel is dat een Segway elektrische scooter veel minder onderhoud vergt, dit zorgt ervoor dat deze op lange termijn een goedkoper alternatief is. De schatting van DAB is dat het onderhoudt bijna de helft minder kost! Ook bespaar je tijd aan het wegbrengen van je scooter voor onderhoudsbeurten. De onderdelen van de motor van een elektromotor verslijten veel minder snel dan die van een verbrandingsmotor, dat is de reden dat je veel minder onderhoud hoeft te plegen. Mocht je toch onderhoud nodig hebben aan je Segway Elektrische scooter, dan kan dit ook verzorgd worden door DAB Scooters & Motoren. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vak.

Verschillende modellen Segway elektrische scooters

Binnen het merk Segway zijn er een aantal Segway elektrische scooters beschikbaar. Deze verschillende modellen hebben allemaal hun eigen unieke voordelen, maar zijn altijd van een standaard hoge kwaliteit waar Segway voor staat. Hier een greep uit ons assortiment:

  • Segway e125s De nieuwe modieuze segway elektrische scooter is de Segway E125S. Deze premium eScooter heeft een prachtige look met luxe chromen metalen en cognac afwerkingen. Dit model beschikt ook over vele slimme functies als mobiele APP en een actieradius van 140 kilometer. Zo kom je overal aan in stijl.
  • Segway e110s Een ander mooi models is de Segway e110. Met een actieradius tot 75km en een mooi aanbod aan verschillende kleuren (inclusief matte). Ook dit model bevat slimme functies die je kan besturen via de app.
  • Segway e110SE De Segway e110SE is een zeer stijlvolle segway elektrische scooter. Vooral de afwerking in de kleur Jet Black matte afwerking. Ook heeft dit model een geweldit grote actieradius tot wel 97 kilometer.

Vragen over scooters van DAB

Het kan natuurlijk voorkomen dat je met wat vraagtekens bent blijven zitten of dat het één en ander gewoon even net niet duidelijk is. Wanneer dit op jou van toepassing is, neem dan zeker contact op met onze specialisten. Wij staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om je vragen te beantwoorden, je te adviseren waar nodig en waar mogelijk en je eventuele problemen op te lossen. Kortom, een Segway scooter kopen? Dat doe je natuurlijk bij DAB Scooters & Motoren.