Heb je onlangs een Segway scooter gekocht of overweeg je er een te kopen? Dan is het goed om te weten dat er verschillende Segway accessoires te koop zijn om jouw scooter helemaal af te maken! Op deze pagina vind je allerlei Segway accessoires voor jouw Segway scooter. Let er wel op dat je het juiste model kiest zodat je passende Segway accessoires bestelt.

Welke Segway accessoires zijn er?

De meeste scooters die je koopt hebben nog geen windscherm, wat voor veel mensen toch een belangrijke wens is. Je kunt kiezen uit een hoog of een laag scherm. Een andere populaire Segway accessoire is een snelheidsupgrade. Hiermee upgrade je de snelheid van je scooter met ongeveer 5 kilometer per uur. Dit is een legale marge waarin je volgens de wet je scooter in mag upgraden. De upgrade wordt gedaan met een chiptuning, dit is een aanpassing in de software van je scooter. Meer informatie vind je op de productpagina van de snelheidsupgrade.

Scooter beenkleed

Voor mensen die het altijd koud hebben is er een oplossing: een beenkleed. Kijk je op tegen de koude winterdagen en heb je het vaak koud op de scooter? Een beenkleed is een water- en winddicht kleed die jouw benen lekker warm houdt. Een beenkleed kan echt een groot verschil maken! Bovendien hebben de meeste beenkleden extra reflectie strips waardoor je tijdens een natte donkere avond of ochtend beter gezien wordt door andere verkeersdeelnemers.

Scooter beveiligen

Als je een nieuwe scooter koopt, wil je hem natuurlijk met een gerust hart weg kunnen zetten. Een Bluetooth slot is een van de Segway accessoires die je daarbij helpt. Je hebt hier geen sleutel voor nodig omdat je hem kunt openen en sluiten via een app op je telefoon. De kans dat je je telefoon kwijtraakt, is meestal aanzienlijk lager dan een sleutel kwijtraken, ideaal dus!

Handige Segway accessoires

  • Telefoonhouder: Wil je navigeren tijdens het rijden? Dan is een telefoonhouder een van de Segway accessoires waar je niet zonder kunt! De telefoonhouder is gemakkelijk te monteren aan je stuur en zit niet in je directe gezichtsveld. Je kunt de weg en je dashboard probleemloos blijven zien.
  • Rugsteun: Een rugsteun biedt extra comfort en veiligheid aan je passagier. Een rugsteun is een van de Segway accessoires die aan te bevelen is wanneer je zo nu en dan samen met iemand op pad gaat.
  • Topkoffer: Heb je extra bergruimte nodig op je scooter? Dan kun je een topkoffer op de achterkant van je scooter monteren. In een topkoffer past meestal je helm voor wanneer je je scooter geparkeerd hebt en tijdens de rit kun je hier je boodschappen of andere item mee vervoeren. Deze Segway accessoire biedt naast extra bergruimte ook een vergelijkbaar veiligheidsgevoel voor je passagier.

Segway accessoires kopen

Heb je besloten welke Segway accessoires je nodig hebt? Dan ben je op DAB Scooters & Motoren aan het juiste adres, je kunt bij ons namelijk al je Segway accessoires online bestellen! Heb je nog vragen over een van de Segway accessoires? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag bij het vinden van de juiste Segway accessoires.