Piaggio Mp3´s

Filters
15 ProductenPagina 1 van 1
Piaggio MP3 300 HPE SHOWROOM-MODEL
€850 KORTING!
Piaggio MP3 300 HPE SHOWROOM-MODEL
€8.649,00 €7.799,00
-10%
Piaggio MP3 300 HPE Sport SHOWROOM-MODEL
€500 KORTING!
Piaggio MP3 300 HPE Sport SHOWROOM-MODEL
€8.399,00 €7.899,00
-6%
Piaggio MP3 300 HPE
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 300 HPE
€8.199,00
Piaggio MP3 300 HPE DEEP BLACK EDITION
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 300 HPE Sport
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 300 HPE Sport
€8.399,00
Piaggio MP3 400 HPE Nero Cosmo
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 400 HPE Nero Cosmo
€12.499,00
Piaggio MP3 400 HPE Grigio Cloud
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 400 HPE Grigio Cloud
€12.499,00
Piaggio MP3 400 HPE Sport Nero Meteora
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 400 HPE Sport Grigio Titano
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 400 HPE Sport Bianco Luna
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 400 HPE Sport Arancio Sunset
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 530 HPE Exclusive Nero Meteora
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 530 HPE Exclusive Grigio Titano
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 530 HPE Exclusive Grigio Cloud
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!
Piaggio MP3 530 HPE Exclusive Blu Oxygen
GRATIS KOFFER + EXTRA GARANTIE!

Met een Piaggio MP3 rijd je plezierig en stijlvol. De motorscooter is erg snel en wendbaar, je kan jezelf makkelijk door het drukke verkeer heen verplaatsen. Daarnaast heb je dankzij het extra voorwiel meer grip op de weg, dit voelt stabieler dan een normale motorscooter. De driewieler bestaat inmiddels meer dan vijftien jaar en je kan hem ook bij DAB Scooters & Motoren vinden in het assortiment.

Exclusieve Piaggio dealer

DAB is  officieel dealer van de Piaggio Mp3. Dit betekent dat DAB rechtstreeks bij fabrikant Piaggio's kan bestellen. Dit houdt ook in dat we hierbij uitstekende service en goede garantie bieden. Ons dealerschap is uniek, en daardoor hebben we exclusiviteit bij de verkoop van de Piaggio MP3 in Nederland. Je vindt bij ons naast de Piaggio MP3 ook de andere, nieuwste modellen voor ze verkrijgbaar zijn bij andere dealers. Dus als jij de nieuwste Piaggio motorscooter wil, ben je bij DAB Scooters en motoren absoluut aan het juiste adres.

Een driewieler kopen

Het eerste voordeel van een Piaggio MP3 driewieler is dat je geen rijbewijs A nodig hebt, mits je rijbewijs B gehaald is voor 2013. Daarnaast is de Piaggio MP3 een groot model en beschikt over veel ruimte onder het zadel, deze ruimte is zelfs groot genoeg om twee helmen op te bergen. Een ander voordeel is dat het rijden van een driewieler een stuk veiliger is, omdat je tot 20% meer grip hebt. Ondanks het tweede voorwiel mag je alsnog tussen auto’s doorrijden in de file, dat kan enorm veel tijd besparen. Ook bij stoplichten is de MP3 erg fijn, hij kan zonder ondersteuning blijven staan.

Vermogen van de MP3

Het vermogen van de Piaggio MP3 verschilt ook nog, dit gaat van 300cc tot 500cc. Het vermogen van de motorscooter wordt uitgedrukt in het getal achter de naam. De Piaggio MP3 300 heeft bijvoorbeeld 300cc en de Piaggio MP3 400 heeft 400cc, terwijl de Piaggio MP3 500 500cc heeft. Naast de standaard modellen is er ook nog keuze uit de modellen uit de sportlijn. Deze sport uitvoeringen komen met een paar extra opties om jouw Piaggio MP3 motorscooter nog net iets sportiever te laten voelen.

Piaggio MP3 kopen bij DAB Scooters & Motoren

Een motorscooter van Piaggio koop je natuurlijk bij DAB Scooters & Motoren. Kom langs in onze showroom in Oud Beijerland of Zwijndrecht en bekijk ons ruime aanbod. In onze showroom zijn ervaren specialisten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast kun je ook bij DAB Scooters en Motoren terecht voor onderhoud en reparaties.

Tweedehands Piaggio mp3 kopen

DAB scooters & motoren verkoopt niet alleen nieuwe scooters van Piaggio, maar ook tweedehands modellen. Als je opzoek bent naar een tweedehands Piaggio MP3, vind je die zeker bij DAB. De Piaggio MP3 occasions zijn gekeurd, en waar nodig gerepareerd, door vakkundige monteurs. Zo weet je zeker dat ze voldoen aan alle eisen van de fabrikant. Het aanbod van tweedehands scooters varieert, maar de modellen zijn vrijwel altijd op voorraad. Dus als jij een tweedehands Piaggio MP3 of Zip zoekt zal deze zeker beschikbaar zijn. Deze tweedehands scooters zijn ook te bekijken in de showrooms in Oud-Beijerland en Zwijndrecht, wel is het handig om een afspraak te maken in verband met beschikbaarheid.

Piaggio motorscooter reparaties

DAB scooters en motoren is sinds kort een officiële Piaggo Dealer, en zoals eerder gezegd komt hier exclusiviteit bij kijken. Wij zijn niet alleen een exclusief verkooppunt van de nieuwste modellen, maar wij zijn ook een officiële Piaggio reparatie dealer. Dit betekent dat je ook voor de reparatie van een Piaggio MP3 die je elders hebt gekocht terecht kan bij DAB Scooters & Motoren. Zorg dat je een geldige garantieclaim hebt en je reparatie is zo gepiept.

Accessoires voor de Piaggio MP3

Naast het zeer ruime aanbod van nieuwe en tweedehands scooter bij DAB Scooters & Motoren vind je ook de mooiste accessoires voor jouw Piaggio MP3. Of je nou opzoek bent naar een setje regenkleding, een slot of een sierbeugel, bij DAB Scooters en Motoren vind je het allemaal. Weet je niet zeker of de accessoires die jij op het ook hebt geschikt zijn voor jouw scooter? Dan kan je dat vragen aan een van de experts. Zij kennen de Piaggio MP3 van binnen naar buiten en weten wat jij nodig hebt!

Piaggio motorscooter kopen

Een Piaggio motorscooter koop je uiteraard bij DAB Scooters & Motoren. Kom gerust een keer langs in de showroom in Zwijndrecht of Oud Beijerland en ontdek het gemak van deze veelzijdige driewieler. We hebben veel showmodellen in de showroom die je kan gebruiken voor een proefrit, zo ervaar je direct hoe jouw nieuwe scooter rijdt. Ook zijn er experts aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden over de motorscooters en jouw kunnen adviseren over mogelijke accessoires en extra onderdelen.

Veelgestelde vragen 

 • Hoe breed is een Piaggio MP3?

  De maximale breedte van een mp3 Piaggio scooter is 775mm

 • Wat kost een Piaggio MP3 verzekering?

  De kosten van een scooter verzekering is vanaf €10,- pm. Dit is afhankelijk van de scooter, leeftijd, dekking en woonplaats. Je kan gemakkelijk online de premie van een scooter verzekering berekenen.

 • Hoe hard gaat een Piaggio MP3?

  De snelheid van Piaggio mp3 is afhankelijk van het type. Vaak is het 155 km per uur.

 • Kan een MP3 omvallen?

  Een Piaggio mp3 kan rijdend wel omvallen. Wanneer een Piaggio mp3 geparkeerd staat, kan je hem vergrendelen zodat hij blijft staan en niet omvalt. Dit is het Rollock systeem.

 • Welke MP3 mag je met autorijbewijs?

  Het rijbewijs dat je nodig hebt voor een Piaggio mp3 is een motorrijbewijs. Dit is sinds 2013 veranderd in de wet, waardoor een Piaggio MP3 officieel valt onder de motorfietsen. Wanneer je vóór 19-01-2013 je rijbewijs B had, mag je nog steeds met het autorijbewijs de Piaggio MP3 besturen. Wanneer je na 19-01-2013 je rijbewijs hebt gehaald, mag je alleen nog met een motorrijbewijs de Piaggio MP3 besturen.