• Snelle levering en vaste scherpe prijzen
  • Tot 3 jaar garantie op alle nieuwe scooters
  • Gratis ophaalservice bij reparatie

9.4Uit 620 beoordelingen

    Piaggio MP3 530 HPE Exclusive

    Piaggio Piaggio MP3 530 HPE Exclusive

    €14.999,00 €15.299,00

    Productomschrijving

    En als uw volgende auto nu eens geen auto zou zijn?

    Een Piaggio Mp3 is een driewiel motorscooter welke u met een B-autorijbewijs mits voor 19 januari 2013 behaald mag besturen.

    Het beste op drie wielen

    De nieuwe MP3 530 hpe Exclusive is de meest geavanceerde driewielscooter die Piaggio ooit heeft geproduceerd: 530cc hpe Euro 5 motor, cruisecontrol, achteruitrijsysteem, achteruitrijcamera en Blind Spot Information System, waarmee voertuigen worden waargenomen die anders in de dode hoek van de spiegels verborgen blijven. Het is de ultieme oplossing voor mobiliteit in (voor)steden, een mix van comfort en prestaties waarmee je je met gemak en in alle veiligheid tussen voorsteden en grote steden kunt verplaatsen.

    Ruimte voor comfort

    Het uiterlijk van de Piaggio MP3 is vernieuwd, geïnspireerd door de laatste trends in autodesign, met sterke, elegante lijnen die benadrukt worden door de volledige lLED-verlichting. De voorkant is nu breder en biedt meer bescherming, evenals het zadel, dat ruimer is voor bestuurder en passagier. De rijpositie is daardoor meer ontspannen en ideaal voor een betere beheersing van het voertuig, zelfs in de meest hectische situaties.

    Geperfectioneerde motoren

    Een 400 cc hpe Euro 5 motor vormt het hart van de nieuwe Piaggio MP3 serie. De motor is volledig opnieuw ontworpen om de prestaties te verhogen, trillingen te verminderen en het brandstofverbruik nog efficiënter te beheren.

    Rijden is een waar genoegen

    Piaggio heeft de meest recente innovaties samengebracht om de ultieme rijervaring te creëren: een keyless-systeem voor een snelle en gemakkelijke start, opbergvak in het instrumentenbord met USB-poort, een grote opbergruimte onder het zadel met handige verlichting en een 7" TFT-kleurendisplay, het grootste in het segment van driewielscooters.

    De nieuwste Piaggio serie

    Piaggio, de uitvinder van de driewielige scooter, vond de stedelijke mobiliteit opnieuw uit met de MP3 en begint nu aan een nieuwe revolutie met de nieuwe MP3 400 hpe, MP3 400 hpe Sport en MP3 Exclusive 530 hpe. Modellen die prestaties, technologie en veiligheid op het hoogste niveau brengen dankzij vele van de auto afgeleide functies zoals BLIS, achteruitrijcamera en cruise control. De nieuwe MP3’s, die ook met rijbewijs B* mogen worden bereden, hebben het grootste TFT-kleurendisplay in zijn categorie, nog efficiëntere Euro 5-motoren en alles wat u nodig hebt om van elk stadsgezicht te genieten.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0