• Snelle levering en vaste scherpe prijzen
  • Tot 3 jaar garantie op alle nieuwe scooters
  • Gratis ophaalservice bij reparatie

9.4Uit 620 beoordelingen

    Vespa Primavera S 125

    Vespa Vespa Primavera S 125

    €5.799,00

    Productomschrijving

    Log in op uw persoonlijke infotainmentsysteem

    Het sterke punt van de Vespa Primavera S is de toegepaste technologie met het innovatieve dashboard met multifunctioneel TFT-kleurendisplay van 4,3 inch dat is aangesloten op het Vespa MIA-systeem. Met de met het voertuig verbonden app kunt u een ongelooflijke hoeveelheid nuttige informatie bekijken. Afgezien van de status van het voertuig en de gereden route laat het systeem u met de knoppen op het stuur telefoontjes beantwoorden of de spraakopdrachten van de smartphone gebruiken om te bellen of muziek af te spelen en een afspeellijst te activeren. 

    Maximaal comfort op elk weg

    Deze spreekwoordelijk lichte “small body” Vespa toont al zijn levendigheid in zowel in het grootstedelijk verkeer als op lange vrije stukken. De speciaal ontwikkelde details die het rijden soepel, stil en comfortabel maken worden aangevuld met de 12” wielen die een perfecte grip op alle ondergronden en onder alle rijomstandigheden verzekeren. 

    Laat u zien in het verkeer

    De Vespa Primavera is fris, licht, levendig, maar vooral kleurrijk! De body van de S-versie wordt verfraaid door een speciaal kleurengamma, de chroomdetails, de grijze diamantgeslepen velgen van aluminiumlegering en schildranden en het sierneusje van het spatbord die ook grijs zijn. Een uitgebreid palet dat elk jaar wordt vernieuwd. 

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0