• Snelle levering en vaste scherpe prijzen
  • Tot 3 jaar garantie op alle nieuwe scooters
  • Gratis ophaalservice bij reparatie

9.4Uit 620 beoordelingen

    Vespa Primavera 125

    Vespa Vespa Primavera 125

    €5.299,00

    Productomschrijving

    Maximaal comfort op elk weg

    Deze spreekwoordelijk lichte “small body” Vespa toont al zijn levendigheid in zowel in het grootstedelijk verkeer als op lange vrije stukken. De speciaal ontwikkelde details die het rijden soepel, stil en comfortabel maken worden aangevuld met de 12” wielen die een perfecte grip op alle ondergronden en onder alle rijomstandigheden verzekeren. 

    Neem deel aan een nieuwe revolutie

    De Vespa Primavera maakte eind jaren zestig zijn opwachting als een revolutionaire frisse wind die twee wielen en een motor ter beschikking stelde aan een veranderende wereld. De Vespa Primavera treedt in de voetsporen van dit baanbrekende succes en vernieuwt vandaag die mythe met frisse en lichte lijnen om als stylistisch en technologisch voorbeeld een "nieuwe lente" te starten.

    Laat u zien in het verkeer

    De Vespa Primavera is fris, licht, levendig, maar vooral kleurrijk! Chroomdetails en Grigio Dust grijze velgen omlijsten een gekleurde body: van de iconische Bianco Innocenza (wit) met zwart zadel tot de trendy Verde Relax (groen) met lichtbruin zadel. Een uitgebreid palet dat elk jaar wordt vernieuwd. 

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0