• Snelle levering en vaste scherpe prijzen
  • Tot 3 jaar garantie op alle nieuwe scooters
  • Gratis ophaalservice bij reparatie

9.4Uit 620 beoordelingen

    GTS Super Racing Sixties 300

    Vespa GTS Super Racing Sixties 300

    €7.099,00

    Productomschrijving

    Elegant elke weg de baas

    Een speciale serie die niet onopgemerkt blijft in het saaie stadsverkeer en die materiële en gevoelige waarden, zoals kleuren, materialen, en texturen een sportieve draai geeft met een vleugje exclusiviteit in de details. 

    Kies uw stijl

    De goudkleurige wielen, de rode en gouden details en graphics in twee kleuren karakteriseren twee voorstellen voor een duidelijke stijlkeuze: geel met groen voor een hele elegante en meer klassieke sportiviteit en rood met wit voor een meer dynamische, frisse en moderne gemoedstoestand.

    Kracht en behendigheid

    De Vespa GTS Super 300 met de 300 HPE-motor (High Performance Engine) en standaard ASR (tractiecontrole) is de krachtigste en pittigste Vespa ooit. De ééncilinder 300cc-motor met een maximumvermogen van 23,8 pk en een constructie van topkwaliteit verzekert een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand en eersteklasprestaties.

    Klim op de koning van de weg 

    Het evenwicht tussen traditie en moderniteit in de lijnen van de uiteraard volledig stalen carrosserie geven hem persoonlijkheid en karakter. Met de full LED-verlichting, het frontschild, de speciale vorm van het stuur en het ergonomisch zadel is de GTS Super Sport de koning van de weg.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0