• Snelle levering en vaste scherpe prijzen
  • Tot 3 jaar garantie op alle nieuwe scooters
  • Gratis ophaalservice bij reparatie

9.4Uit 620 beoordelingen

    Piaggio MP3 300 HPE Sport

    Piaggio Piaggio MP3 300 HPE Sport

    €8.199,00 €8.399,00

    Productomschrijving

    En als uw volgende auto nu eens geen auto zou zijn?

    Een Piaggio Mp3 is een driewiel motorscooter welke u met een B-autorijbewijs mits voor 19 januari 2013 behaald mag besturen.

    Klaar voor elke uitdaging

    Het modern en sportieve design sluit naadloos aan bij de vastberaden frontpartij om een enkele slanke en lichte lijn te vormen. Ook de sportieve spatborden in de kleur van de carrosserie dragen bij aan de slanke lijn van het unieke front met de dubbele voorwielen. De DRL / LED-verlichting en het grote LCD-scherm onderstrepen zijn technologische vooruitgang en sportieve karakter. Zijn dynamiek en grote wendbaarheid zijn een garantie voor compromisloos rijplezier.

    Altijd krachtiger

    De 300 cc hpe (High Performance Engine), 4-takt, 4-kleppen, vloeistofgekoelde motor met elektronische injectie garandeert topprestaties en een betere controle over het brandstofverbruik. Daarnaast biedt de motor van de nieuwe Piaggio MP3 300 hpe Sport optimale responstijden van het gas en een topsnelheid waarmee hij probleemloos de snelweg op kan en die hem zeer geschikt maakt voor lange ritten in het algemeen.

    Ontdek PIAGGIO MIA, het multimediaplatform dat uw scooter met uw smartphone verbindt.

    Dit extra hulpmiddel verrijkt uw rijervaring en laat u in alle veiligheid muziek, telefoongesprekken en spraakopdrachten beheren* zonder dat u de handen van het stuur hoeft te halen.

    *Voor het correcte gebruik van de multimediafuncties moet een Bluetooth-koptelefoon rechtstreeks met het MIA-systeem verbonden zijn.

    Sportief karakter

    De talrijke matzwarte details, zoals de “stropdas” op het schild, de sierstrips van de middentunnel en de handgrepen voor de passagiers accentueren zijn uitgesproken en sportieve karakter. De roodgelakte veren van de voor- en achterschokdempers en de met het zadel contrasterende stiksels versterken zijn krachtige en agressieve uitstraling. Om het plaatje compleet te maken, zijn de wave-model voorremschijven en de treeplank met aluminium inzetstukken allemaal standaard.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0